Ekspresowa fotografia do dokumentóww Krośnie

Wasze opinie

Od 15 marca 2017 opinie można wstawiać tylko na naszym profilu na FB (www.facebook.com/fotoarcom).

17.05.2017

Anka

Kurcze zrobiłam w Jaśle zdjęcie i okazało się złe, na szczęscie na miejscu mogłam zrobić fotkę i od razu złożyć papiery. Polecam wszystkim, nie róbcie zdjęć do paszportu gdzie indziej żebyście nie byli w takiej sytuacji jak ja. A tu 2 minuty i gotowe.

30.01.2017

Patryk

ludzie nie róbcie zdjec gdzieindziej bo jak wam zrobią źle tak jak mi to i tak będziecie musieli przyjść do tego gościa a on robi szybko i jak zrobi zle to mozna wrocic bo blisko

24.10.2016

Marta

Wrrr w biurze paszportow dowiedzialam sie ze zdjecie musi byc zrobione max 6 miesiecy przed zlozeniem wniosku a ja mialam starsze. Dobrze ze na miejscu mozna sie sfotografowac, bo nie wiem co bym zrobila.

17.08.2016

Marek

Warto polecić tego fotografa. Miałem zdjęcie, ale mi nie przyjęli w paszportach i musiałem zrobić nowe. Dobrze że fotograf był na miejscu, zrobiłem szybko zdjęcie i nawet mi fotograf w komputerze wymienił koszulkę na koszulę z marynarką :)

05.07.2016

Ewa

Zrobiłam zdjęcie na mieście do dowodu, fotograf stwierdził, że do paszportu będzie się nadawało, ale w urzędzie paszportów okazało się że się nie nadaje. DObrze, że na miejscu był fotograf to mi zrobił szybko zdjęcie, bo musiałabym latać po mieście i poprawiać.

21.05.2016

Agnieszka

Własciciel tego zakładu ma super podejście do dzieci. Z naszym 3 letnim zbójem próbowaliśmy zrobić zdjęcie u innego fotografa i się nie udało, potem się dowiedzieliśmy że w pobliżu wydziału paszportów jest fotograf, poszliśmy z małym bez większych nadziei ale tak go fotograf zagadał, że pozwolił sobie zrobić zdjęcie bez problemu.

07.05.2016

Sylwia

Polecam wszystkim, wydziwiałyśmy trochę z koleżanką, bo nam sie pierwsze ujęcia nie podobały, ale pan fotograf był bardzo cierpliwy i w końcu udało sie zrobić lepsze.

21.04.2016

Robert

Polecam wszystkim, tak powinny wyglądac profesjonalne usługi. Błyskawica.

05.03.2016

Dex

Najszybsza usługa w moim życiu. Polecam.

07.10.2015

Rezo

Kurcze aż postanowiłem napisać komentarz bo takiego błyskawicznego załatwienia tematu zdjęcia sie nie spodziewałem. Ludzie, wchodzicie do studia, i robicie zdjęcie a po zrobieniu czekacie na gotowe odbitki 2 minuty. Rewelka.

19.08.2015

P

Byliśmy całą rodziną, 5 osób, a czekaliśmy na zdjęcia poniżej 5 minut. Nie wierzyłem ze tak szybko będą, fotograf powiedział z uśmiechem że jak się nie wyrobi w 5 minut to bedą gratis. Niestety wyrobił się , ale dostaliśmy rabat :)

01.04.2015

Mela

Szybko i profesjonalnie.

09.10.2014

Wojtek

Rewelacja, błyskawiczna usługa! Polecam wszystkim, którzy cenią swój czas.

17.06.2014

Mekur

Świetna sprawa. Tanio, szybko i na miejscu. Zrobiłem zdjęcie i od razu złożyłem wniosek na paszport. Nawet gdyby było drożej, to i tak warto, bo sie nie czeka długo.